![ویژگیهای آب سالم](https://fastcdn.pro/FileGallery/sanab.4080.ir/5.png)
ویژگیهای آب سالم
عاری از عوامل زنده بیماریزا باشد، عاری از مواد شیمیایی زیان آور باشد، بدون رنگ و بو، و طعم مطبوع داشته باشد
اطلاعات بیشتر
13 دی 1396
دامنه نگرانی های اساسی در مورد آب های صنعتی بستگی به محل مصرف آب دارد.
عاری از عوامل زنده بیماریزا باشد، عاری از مواد شیمیایی زیان آور باشد، بدون رنگ و بو، و طعم مطبوع داشته باشد
عاری از عوامل زنده بیماریزا باشد، عاری از مواد شیمیایی زیان آور باشد، بدون رنگ و بو، و طعم مطبوع داشته باشد
تولید رسوب در دستگاه های حرارتی و دیگ بخار، تولید بخار با کیفیت پایین، خوردگی بویلرها و دیگر سیستمهای حرارتی و لوله ها.
دامنه نگرانی های اساسی در مورد آب های صنعتی بستگی به محل مصرف آب دارد.
آب سالم معمولا به صورت یک عنصر بدون طعم , شفاف و بدون بو تعریف می شود این تعریف ساده هنوز برقرار است اما امروزه کیفیت آب سالم به دو بخش تقسیم می شود کیفیت باکتری شناختی و کیفیت شیمیایی از لحاظ استاندارد، حداکثرهایی برای هر دو بخش درنظر گرفته می شود